Fotóstúdió

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió

Exkluzív, mégis családias hangulatú zuglói fotóstúdiómban kellemes légkört, otthonos kényelmet, magas technikai felszereltséget és profizmust biztosítok vendégeimnek akár a művészi aktfotózás, a glamour fotózás, vagy a portréfotózás során. A fotóstúdió Budapest zöld kerületében, Zuglóban található, közvetlenül a Városliget mellett.

A 100 nm-es alapterület magába foglal egy közel 50nm-es, 10m hosszú napfénystúdiót, egy közel 40 nm-es előteret, egy elegáns sminkszobát, egy letisztult konyhát, valamint egy modern fürdőszobát.

 

Napfénystúdió

A 3,5 m belmagasságú nagy műterem lehetőséget nyújt teljes alakos modellfotók, vagy nagycsaládos portréfotózások készítésére is. A nagyméretű (de igény esetén teljesen sötétíthető) ablakainak köszönhetően napfényműteremként is használható. Az ablakok fényére az év minden szakában lehet számítani. Szórt fényt adnak, a Nap közvetlenül semmilyen napszakban nem világít be.

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió
A napfényműteremként is funkcionáló 3,5 m belmagasságú nagy műterem

A klimatizált nagy műterem egyik oldalán 5 m széles, hatalmas fehér, fűthető műgyanta és végtelenített fehér háttér szolgál a klasszikus, letisztult fotók helyszínéül, míg a másik oldalon a változatos falfelületek és variálható hátérrendszerek (téglafal, kőfal, tapétás fal, fekete sarok, vintage fal)  kínálnak számos további kreatív megvalósítást.

 

Előtér

A 40 nm-es előtér különleges falfelületeinek, számos bútorának és kellékeinek köszönhetően akár elegáns otthonná is alakítható.

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió
A 40 nm-es előtér akár elegáns otthonná is alakítható.

A retró kedvelőinek, az antikolt égkék színű fal kölcsönöz a fotókon különleges feelinget.

Az elegáns – hálószobát imitáló – tapéta és a klasszikus fekete bőr kanapé sejtelmesen megvilágítva, az erős kontrasztú fényektől enyhén misztikus érzést kelt és nem csak a romantikus, de a glamour stílus kedvelői számára is sok kellemes kép hátteréül szolgál.

 

Modern fürdő

A szabadon álló kád a fürdőszobában a fotózásra érkező hölgyek és vagány kismamák nagy kedvence.
A teljesen működőképes kádban számos fotót lehet megvalósítani a tejes fürdőzéstől az úsztatott virágfürdőig.

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió

 

Sminkszoba

A sminkszoba tágas, gyönyörű fényekben pompázik, méltó munkahely a sminkes és fodrász kollégáknak és barátságos környezet a fotózásra érkező vendégeimnek, de különleges „tükrös” fotóknak is elegáns helyszíne.

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió, sminkszoba
A gyönyörű fényekben pompázó, tágas sminkszoba

Konyha

letisztult konyha nemcsak a gőzölgő kávé elfogyasztására ideális helyszín, de a fotózásokhoz is különleges hangulattal bővíti az otthonos hangulatú helyszínek és díszletek tárházát.

 

Fotó stúdió felszerelés

Habár az Elkapott Pillanatok Fotóstúdió jellemzően napfénystúdió, a világítást nem bízzuk csupán ablakokra. Stúdió-technika terén is igyekszem kiemelkedőt nyújtani.

Minőségi vakuk, fényformálók és fényterelők mindenféle méretben rendelkezésre állnak a fotózás során. A mennyezetre erősített pantográf rendszer segít abban, hogy a vakukat könnyűszerrel mozgassam minden irányban anélkül, hogy nagy állványok lábai foglalnák el a helyet az értékes alapterületen.

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió

 

Kellékek és bútorok

A fotók sokszínűségét a fotóstúdióban található bútorok, kiegészítők, dísztárgyak és kellékek biztosítják. Az elegáns glamourtól a letisztult aktig minden jellegű fotózáshoz szükséges bútordarab rendelkezésre áll.

 

Szezonális díszletek

A stúdióban a díszlet rendszeresen változik, számtalan módon variálható és átalakítható.

Legyen az Karácsony, Valentin nap, Húsvét, vagy épp Halloween…. Minden évszaknak és ünnepnek megfelelően átalakul a stúdió alaphangulata, megőrizve az üzleti-,  portré- és glamour fotózáshoz szükséges „alap” semleges színű háttereket és díszleteket is.

 

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió

1145 Budapest, Mexikói út 50. (a parkolás a stúdió körüli utcákban ingyenes!)