Női aktfotózás

Művészi aktfotózás: a női test

Még általános iskolában tanultuk, hogy Michelangelo Dávid szobra milyen tökéletesen ábrázolja a férfi testet. Az emberi test számos világhírű művészt ihletett és ihlet meg a mai napig, egyesek kőből faragják ki idomainkat, míg mások ecsettel formálják az embert a vásznakra, freskókra. A fotóművészet szintén foglalkozik az emberi test leképezésével. Többek között a glamour fotózás, a művészi aktfotózás és a kismama aktfotózás is ezt az igényt hivatott kielégíteni.

Mitől művészi a művészi aktfotózás?

Képzelj el egy olyan művészt, akinek eszköze a fény és az árnyék, aki finom ecsetvonások és kemény vésőnyomok nélkül is képes a női test tökéletes ábrázolására! A női aktfotózás során a fotóművész megtáncoltatja a fényjátékokat a női test domborulatain, melyekből épp csak annyit enged látni, amit egy művészi fotón látni kell.

Művészi aktfotózáskor a fény és az árnyék segítségével teljesen más dimenzióban mutatom meg a női testet. A fényképezés nálam valóban fény-képezés, a nő pedig tényleg nő. Mindegy, hogy a fotóstúdióm ajtaját bőrszerkóban, vagy kiskosztümben léped át, meztelenül te is ugyanolyan szép és törékeny nő vagy, amilyennek lenned kell!

Akt képeimre nem a klasszikus testhelyzetek a jellemzők, inkább az érdekes, művészi pozíciók. Olyan testhelyzetek, amelyek túlzott erotika nélkül fedik fel a női test szépségét. Szépséget és nőiességet a gömbölyded formákon ragyogó fényektől a hajlatokban megpihenő árnyakig.

Elsőre biztosan nem hiszed, de az aktfotóimon bármilyen korú nő jól mutat! A művészi aktfotózás a legjobb bőrápoló. Természetes, mégis elfedi a ráncokat, ugyanakkor fiatalít és megnyugtat. Mindegy, hogy a fotómodell milyen korosztályú, vagy hány kiló, a művészi aktfotózás során mindenkiből előhozom a legszebb énjét, amitől garantáltan tátva marad a szád!

A fotózáskor fontos, hogy el tudj lazulni a munka során, ezért stábom kizárólag nőkből áll, hogy ne érezd magad feszélyezve! Ha mégsem vagy ilyen bátor, először próbálkozz inkább a glamour fotózással! Ha barátkozol az aktfotózás gondolatával, jó ha tudod, hogy fehérneműben is lehet aktfotókat készíteni! Hogy fehérnemű nélküli, vagy glamour fotókat szeretnél (esetleg vegyesen), ezt mindenki maga dönti el!