Kismama aktfotózás

Kismama aktfotózás, aktfotók

A kismama fotózás nem újdonság, mindenki szereti magát ebben az időszakban is megörökíteni. De a kismama aktfotózás már más kérdés! Az első nyilvános kismama aktfotó Demi Moore nevéhez fűződik. A világhírű színésznőről már azelőtt is készültek aktfotók, ám 1991-ben, amikor egy újabb sorozat készült róla, a szupersztár várandós volt. Az akkor újdonságnak számító fotó címlapra került és botrány lett belőle.

Ma már a legtöbb híresség – ki így, ki úgy – megmutatja bájait és a nők attól sem riadnak vissza, ha már “ketten” kell megmutatniuk magukat a kamerának. Sőt! Az aktfotózás egyre népszerűbb a várandós nők körében!

Kismama aktfotózás

A kismama aktfotózás miértje

A legnagyobb boldogság a világon a gyermekáldás. Amikor a kismama gyermekét a szíve alatt hordja, kilenc egész hónap telik el. Olyan várakozással eltelő kilenc hónap, ami alatt fel kell készülnie a kisbabája érkezésére.

Ismered az érzést, amikor karácsony este gyermekként a Jézuskát várod? Képzeld el ugyanezt kilenc hónapon át, de még intenzívebben! Tervezgetsz és berendezkedsz, icipici ruhácskákat vásárolsz a jövevény számára…

A babavárás időszaka még a karácsonynál is sokkal nagyobb ünnep és ezen az ünnepen kapod életed legcsodálatosabb ajándékát; egy icipici angyalkát, aki egyelőre odabent, a pocakodba csomagolva várja a napot, amikor először veszi majd karjai közé őt az anyukája és szerető családja!

A kismama aktfotózás ezt a hosszantartó, varázslatos ünnepet hivatott megörökíteni! S hogy miért meztelenül? Hiszen az ajándék, aki odabent van, ő sem öltözik “kisestélyibe”, miért ne örökíthetnénk meg mindezt úgy, ahogy a természet adta?!

A művészi aktfotózás a legcsodálatosabb módja annak, hogy egy ilyen időszakot megőrizzünk, hiszen a kismama ilyenkor ragyog a boldogságtól! Az egyik legfontosabb, legjelentősebb  időszakod ez, amire bármikor szívesen fogsz visszaemlékezni és büszkén nézegeted majd az elkészült művészi képeket is pocakodról!

Kérdésed van, vagy időpontot szeretnél kérni kismama aktfotózásra?
Glamour fotózás ajándékutalványt vennél?

Hívj a +36 30 456 8182-es telefonszámon, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Jelentkezem Nálad, amint tudok!