Glamour fotózás

Glamour fotózás – sok helyen olvashatjuk, láthatjuk, de vajon tisztában vagyunk-e a jelentésével?

A glamour varázslatos szépséget, ragyogást és vonzerőt jelent.  Legtöbbször az erőteljes smink és a izgalmas megvilágítás együttes hatásával érem el, hogy modelljeim a lehető legszebbek legyenek.

Az igényes portré-, glamour- és akt fotósorozatok készítése során többszáz hölgy vendégemnek sikerült már fotókkal bebizonyítanom, hogy szebb, mint gondolná!

Legyél te is “címlaplány!”

Sötét, misztikus környezetben a glamour fotózás során az árnyak takarásából kikandikáló női idomok kerülnek fókuszpontba. Ugyanakkor ez a típusú fotózás – nevéhez hűen – ragyogó fényben is történhet, bársonyban és selyemben megmártózva. Az óbudai Studio Madisonban minden igényt kielégítő fénybeállításokkal várom a kedves vendégeimet!

Glamour fotózás

A glamour fotózást gyakran emlegetik “címlap fotózásnak” is, hiszen az ilyen típusú képek a nőket a címlap lányokhoz hasonló tökéletességgel ábrázolják. Ehhez segítséget nyújt a fotóstúdió fodrásza és sminkese, akiknek dolga felkészíteni a fotóalanyt a fotózásra. A felkészítést követően az én dolgom a fények és az árnyak segítségével a lehető legelőnyösebb, “legragyogóbb” pillanatokat megörökíteni a glamour fotózás során.

Aligha akad olyan férfi (és nő!), aki egy ízléses glamour képsorozat láttán nem tetszését fejezné ki, hiszen minden egyes fotózás alkalmával igyekszem minden nőből a legtöbbet kihozni. A fotózásaim során te vagy a középpontban! Ahogy vendégeim általában hamar feloldódnak a reflektorfényben, neked sem kell egy pillanatig sem feszélyezve érezned magad, hisz mindvégig nők között leszel! Ha kedvet kaptál egy hasonló portfólióhoz, keress meg bátran a kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségek bármelyikén!

Eddigi munkáim egy részét megtekintheted az alábbi képgalériában, valamint a galéria menüpontban, ahol a művészi aktfotókat és a kismama fotókat is találsz!

Glamour fotózás, fotók

Kérdésed van, vagy időpontot szeretnél kérni fotózásra?
Glamour fotózás ajándékutalványt vennél?

Hívj a +36 30 456 8182-es telefonszámon, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Jelentkezem Nálad, amint tudok!