Művészi aktfotózás: a női test

Még általános iskolában tanultuk, hogy Michelangelo Dávid szobra milyen tökéletesen ábrázolja a férfi testet. Az emberi test számos világhírű művészt ihletett és ihlet meg a mai napig, egyesek kőből faragják ki idomainkat, míg mások ecsettel formálják az embert a vásznakra, freskókra. A fotóművészet szintén foglalkozik az emberi test leképezésével. Többek között a glamour fotózás, a művészi aktfotózás és a kismama aktfotózás is ezt az igényt hivatott kielégíteni.

Művészi aktfotózás: a csodálatos női test

Mitől művészi a művészi aktfotózás?

Képzelj el egy olyan művészt, akinek eszköze a fény és az árnyék, aki finom ecsetvonások és kemény vésőnyomok nélkül is képes a női test tökéletes ábrázolására! A női aktfotózás során a fotóművész megtáncoltatja a fényjátékokat a női test domborulatain, melyekből épp csak annyit enged látni, amit egy művészi fotón látni kell.

Művészi aktfotózáskor a fény és az árnyék segítségével teljesen más dimenzióban mutatom meg a női testet. A fényképezés nálam valóban fény-képezés, a nő pedig tényleg nő. Mindegy, hogy a fotóstúdióm ajtaját bőrszerkóban, vagy kiskosztümben léped át, meztelenül te is ugyanolyan szép és törékeny nő vagy, amilyennek lenned kell!

Művészi aktfotó

Akt képeimre nem a klasszikus testhelyzetek a jellemzők, inkább az érdekes, művészi pozíciók. Olyan testhelyzetek, amelyek túlzott erotika nélkül fedik fel a női test szépségét. Szépséget és nőiességet a gömbölyded formákon ragyogó fényektől a hajlatokban megpihenő árnyakig.

Művészi aktfotó

Elsőre biztosan nem hiszed, de az aktfotóimon bármilyen korú nő jól mutat! A művészi aktfotózás a legjobb bőrápoló. Természetes, mégis elfedi a ráncokat, ugyanakkor fiatalít és megnyugtat. Mindegy, hogy a fotómodell milyen korosztályú, vagy hány kiló, a művészi aktfotózás során mindenkiből előhozom a legszebb énjét, amitől garantáltan tátva marad a szád!

A fotózáskor fontos, hogy el tudj lazulni a munka során, ezért stábom kizárólag nőkből áll, hogy ne érezd magad feszélyezve! Ha mégsem vagy ilyen bátor, először próbálkozz inkább a glamour fotózással! Ha barátkozol az aktfotózás gondolatával, jó ha tudod, hogy fehérneműben is lehet aktfotókat készíteni! Hogy fehérnemű nélküli, vagy glamour fotókat szeretnél (esetleg vegyesen), ezt mindenki maga dönti el!

Művészi aktfotó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..