Élmény – Glamour fotózás

Elegáns. Időtlen. Vonzó.

Gondolkozol rajta, hogy boudoir vagy női akt fotókat készíttetsz magadról? Tisztában vagyok vele, hogy ez egy komoly döntés részedről és biztos vagyok benne, hogy alapos piackutatást végeztél. Olyan fotóst keresel, akihez bizalommal fordulhatsz és aki gyönyörű képeket készít rólad. Nálam jó helyen jársz!

Épp kerek évfordulót ünnepelsz, vagy hamarosan férjhez mész? Vagy egy nehéz kapcsolaton vagy túl és szívesen megajándékoznád magad valami csodálatos élménnyel? Talán jelentős súlyfeleslegtől szabadultál meg és szeretnéd megörökíteni az új alakodat? Vagy elérkeztél az életed egy olyan szakaszához, amikor végre el tudod fogadni önmagad? Ezt a pillanatot valóban érdemes megörökíteni.

Glamour fotó

Talán egy anyuka vagy. Egy anyuka, akinek szüksége van egy olyan napra, ami csak róla szól. Egy napra, amikor úgy érezheted magad és úgy nézhetsz ki, mint egy új nő és fotókra, amik felejthetetlenné teszik ezt a napodat.

Minden fotósnak más a stílusa, és mindenki másképp áll a fotózáshoz, valamint a fotók prezentálásához is. Az én stílusom a nőiesség, a szépség, a báj és a vonzerő kihangsúlyozásában mutatkozik meg. Az általam készített fotók középpontjában mindig a női test természetes szépsége, tökéletessége és tisztasága áll, amit izgalmas megvilágítással, elegáns pózokkal és változatos enteriőrök együttes hatásával érek el.

Elegáns budapesti fotóstúdiómban olyan hölgyeknek dolgozom, akik időtlen, ízléses és elegáns képeket szeretnének. Azok a hölgyek, akik engem választanak a glamour, vagy művészi akt fotósorozatuk elkészítéséhez, csábítóan szeretnének kinézni a képeken, finoman bújtatott, de nem nyilvánvaló megoldásokkal. Olyan képeket szeretnének, amit elegáns magazinokban is megállnák a helyüket.

A legtöbb vendégem nincs megelégedve a külsejével és nem megfelelő az önbizalma sem. Egy lehetőséget szeretnének, hogy egy női fotós segítségével bebizonyíthassák önmaguknak, hogy szebbek, mint gondolnák. Egy női fotóst szeretnének, aki előtt nem érzik magukat feszélyezve, mert tudja, hogy a vendégei milyennek szeretnék látni magukat a képeken.

A vendégeim elegáns albumban szeretnék megőrizni a képeiket, ami az életük azon időszakára emlékezteti őket, amikor igazán gyönyörűnek látták és érezték magukat.

Magadra ismertél?

Tudom, hogy nagyon sok kérdésed van. Rászánni magad egy glamour fotózásra, komoly dolog. Gondolom, a lehető legtöbb információ birtokában szeretnéd meghozni a döntést, hogy kivel készíttesd el ezeket a fontos képeket. Ezért állítottam össze ezt a nagyon átfogó tájékoztató anyagot. Minden kérdést megválaszoltam benne, amit eddig feltettek nekem az ügyfeleim. Onnantól, hogy Mennyibe kerül? odáig, hogy Mit vegyek fel?.

Remélem, segítségedre lesz majd abban, hogy meghozd a helyes döntést.

Glamour fotózás – kérdések és válaszok:

Élmény - Glamour fotózás

 

 

 

 

 

Gondolom, sok kérdésed van…
Mennyibe kerül a fotózás? Mit vegyek fel?
Minden kérdésedre választ adok. írj a tungler.andrea@gmail.com címemre, vagy hívj a +36 30 456 8182-es számon.

Üdv,
Tungler Andrea, fotográfus