Rólam

Tungler Andrea – fotós, anya, nő

Tungler Andrea aktfotós
Tungler Andrea, fotós

A nevem Tungler Andrea. Megszerzett tapasztalataimra építve a szakma nagyjaitól tanultam el a fotózás titkait. Összekötöttem a kellemest hasznossal, és online marketinggel foglalkozó vállalkozásom vezetése mellett 2010-ben hivatásos fotózásba kezdtem.

A nők átváltoztatásának, szépségének fotózásába, valamit a művészi aktfotózásba a baba-mama fotós korszakom mellett kezdtem, amikor a családos környezetben fotózott édesanyák „gyerekmentesen” is szerették volna kipróbálni magukat a kamerám előtt.

Nézd végig a Budapesti fotóstúdiómban készült korábbi glamour fotókat és művészi aktfotókat! Ugye nem gondolnád, hogy a vendégeim nem mind modellek? Nem kell, hogy manöken alkatod legyen! A fények és árnyékok, valamint a megfelelő pózok bevetésével rólad is gyönyörű képeket készítek!

Gyere el a fotóstúdiómba! Hidd el, egy percig sem fogod feszélyezve érezni magad, hiszen én is nő vagyok, és pontosan tudom, milyennek szeretnéd látni magad a képeken!

Elkapott Pillanatok Fotóstúdió, Budapest

Zuglói kényelmesen berendezett fotóstúdiómban várom kedves vendégeimet, akik szeretnének egy kis önbizalmat kortyolni a szürke hétköznapok rutinjai közepette. A művészi aktfozások, a glamour és a kismama aktfotózások mind egyike azoknak a szabadidős tevékenységeknek, amik önbizalmat töltenek a női szívbe még a legnyomorultabb, legelfuseráltabb napon is! Ismerd meg önmagad és lásd meg magadban a szépet!

Nagy öröm számomra, hogy én segíthetek neked ebben, hisz mindannyiunkban ott lakozik a csiszolatlan gyémánt, csak meg kell találni! Az én feladatom, hogy megmutassam az általad fel nem fedezett szépséget magadban, vagy ha úgy tetszik, hogy rávezesselek a magabiztosság felé vezető, helyes útra. A képek, amik készülnek majd rólad, mindig emlékeztetni fognak arra, hogy milyen szép vagy!

Gyere el fotóstúdiómba, ahol nők készítenek fel életed legmeghatározóbb fotózására, ahol mi is mindannyian nők vagyunk, így egy percig sem kell zavarba lenned! Pontosan tudom, hogy milyen képet szeretnél magadról és biztosíthatlak, hogy magad is meg fogsz lepődni attól, hogy milyen szép vagy!

Tungler Andrea
+36 (30) 456 8182
info@noiaktfotozas.hu