Az egyik legszebb Valentin napi ajándék neked!

Csak néhány éve, hogy a Valentin nap (Bálint nap) betört hozzánk, mégis mindig nagy dilemma, hogy mivel lepjük meg ezen a napon kedvesünket?! Ilyenkor a boltok polcain rengeteg Valentin napi ajándék csücsül, kezdve a szívecskés plüssmacitól a vörösrózsáig. De mivel okozhatnál valami sokkal nagyobb örömöt a kedvesednek?

A válasz: művészi fényképekkel! Talán elsőre vadul hangzik, de a glamour fotózás az egyik legszebb Valentin napi ajándék és az egyik legőszintébb dicséret, amit egy nő valaha kaphat a kedvesétől (és tőlem)!

Művészi aktfotó

Manapság életünk egy részét a közösségi oldalakon éljük. Lájkolgatunk és szelfizgetünk, ahogy mindenki, mégis azt érezzük, hogy a mi lájkjaink alul maradnak a többiekéhez képest. Ezzel a közösségi oldalak megsokszorozzák bennünk a megfelelni akarást, hiszen arra ösztönöznek, hogy legyünk olyan szépek, mint a többiek. Ez azonban óriási önértékelési zavarhoz vezet mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél!

A Valentin nap az egyik legjobb alkalom, a glamour fotózás pedig a legszebb ajándék, ha őszinte dícsérettel szeretnéd illetni szíved hölgyét! A fotózás nem utolsó sorban szíved hölgyének önértékelési problémáját is helyrebillentheti!

Valentin napi ajándék nőknek és férfiaknak

A nők rendszeresen teszik fel a kérdést “Kövér vagyok?” Valentin napon a szokásos reakciók helyett ajándékozzuk meg a hölgyet önmagával! Adjuk ajándékba a lehetetlent: a legszebb választ erre a kérdésre, amiről a nők álmodni sem mernek!

Minden nő szereti viszont látni magát a fényképeken, hogy a tükrökön túl más forrásból is visszaigazolást kaphasson arról, minden rendben van a külsejével. A saját fotók azonban gyakran előnytelenek. Ilyenkor teret nyer az önbizalomhiány és a mai kor technikájával összhangban félretájékoztatja őket.

A glamour fotózás során olyan művészi fényképek készülnek a nőről, a női testről, amiken felfedett bájaik mindvégig takarásban maradnak, miközben a nő azon szépsége kerül előtérbe, amit mindig is keresett önmagán. A fotóművésznek jó szeme van ehhez, a fotóművésznőnek pedig még jobb!

Egy ilyen ajándékkal a gyengébbik nem az igaz szerelemről kap tanúságot a férfitól, hiszen a művészi akt fotókkal a férfi azt szeretné megmutatni, milyennek látja ő a kedvesét. Emellett a fotó alany új oldalát ismerheti meg önmagának, ami hosszú időre helyreállítja az önkritikáját. Mi lehetne szebb Valentin napi ajándék, mint az olyan művészi akt képek, amelyek mindkettőtök számára örömet okoz?

(Persze hölgyek is ajándékozhatnak Valentin napra művészi akt képeket a szeretett férfinak, amennyiben úgy döntenek, hogy részt vesznek egy glamour fotózáson.)

Valentin napi ajándék
Valentin napi ajándék

Valentin napi akció: Lepd meg magad (vagy a kedvesed) egy Valentin napi fotózással! Ha hozol magaddal egy Vincent & Vincent könyvet a fotózásra, a sminket ajándékba adjuk! Részletek: Valentin napi fotózás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..