Önbizalom növelés nőknek – fotós szemmel

Minden nő nő. Még akkor is, ha sokan remekül képesek ezt palástolni! A rosszul megválasztott ruhadarabokkal, a buta trend követéssel vagy általában, a rohanó életmódunk miatt nőiességünket manapság teljesen elnyomjuk magunkban, holott a nő önbizalmát elsősorban nőiessége és magabiztos megjelenése határozza meg!

Akár egy kosztümös üzletasszonyról, vagy egy egyszerűbb nőről legyen is szó, a női nem képviselői a testüket fedő ruhák alatt kivétel nélkül mind nőies idomokkal rendelkeznek, kortól, testsúlytól és öltözködéstől függetlenül! Az önbizalom növelés azonban mindannyiunkra ráfér, hisz aligha akad olyan nő, aki a fejétől a talpáig elégedett a testével!

Önbizalom növelés művészi aktfotózás segítségével

Önbizalom növelés fotóművész közreműködésével

Ha nem tudod elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, keresned kell a megoldást az önbizalmad növelésére, hiszen az önbizalomhiány hosszútávon akár depresszióhoz is vezethet! Ha másképp nem megy, kérd szakember segítségét!

Bármilyen hihetetlen, de nem csak a pszichológus képes arra, hogy helyrebillentse az önértékelésedet! Egy jól megválasztott frizura, egy új ruha, vagy néhány jól sikerült fotó rólad mind az önbizalom növelés eszközei, melyek óriási örömöt tudnak okozni!

Légy merész! Lépj ki a komfort zónádból és csinálj valami újat! Az önbizalom növeléshez elengedhetetlen, hogy nyitott légy a változásra, az újdonságra! Ha unod a fogyókúrát, próbálj meg valami újat! Próbáld a tested helyett a lelkedet nyomó terheket lefogyasztani!

Készíttess magadról művészi fényképeket! Egy fotóművész teljesen más szemmel látja az embert, az emberi testet, talán pont egy ilyen képsorozatra van szükséged, hogy ismét szebbnek lásd magad!

Egy női aktfotózás keretében a művész olyan idomaidra mutat rá, amit talán még te magad sem ismertél! A mezítelen nő törékeny és sebezhető, ugyanakkor gyönyörű és vonzó! Ezt a nőt kell tudni mutatni kifelé is az emberek felé, akármilyen ruha mögé bújsz is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..