Kismama akt: pocaklakók lencsevégen

Az ember életében kevés olyan pillanat van, ami megismételhetetlen, ezért kivétel nélkül minden ilyen eseményt meg kell becsülnünk! Ilyen alkalmak pl. az esküvő és a gyermekáldás. Ezeket az időszakokat egy jó fotós segítségével megörökíthetjük az utókor számára és nem utolsó sorban saját örömünkre. S hogy hogyan lehet “aranyba foglalni” az életünk legfontosabb mérföldköveit? Olyan művészi fényképekkel, amit okostelefonok soha nem fognak tudni, csak az emberi érzelmeket ismerő fotósok: kismama akt fotókkal!

Kismama akt: kismama pocaklakó gyermekével

Az esküvői fotózás is fontos része a felnőtté válás megörökítésének, esküvő után mégsem gondolunk a fényképezés nyújtotta örömökre, csak miután gyermekünk megszületett. Pedig a babavárás és a kismama a pocakjával ugyanolyan része a kilenc hónap múlva születendő csodának, mint maga a kisbaba. Azt szokták mondani, hogy a babát váró anyuka “ragyog” a boldogságtól. Kár lenne, ha ez az időszak csak úgy eltűnne az életünkből, akár a törölt szavak! A kismama aktfotózás célja megörökíteni ezt a pótolhatatlan időszakot mind a nő, mind pedig az egész család számára!

Kismama akt: Boldogságtól ragyogó kismama

A kismama akt nem erotikáról szól!

Habár a kismamáról készült aktfotók egy lenge öltözékű nőről készülnek, a képek fókuszában mégsem a termékenység vagy a meztelenség áll, hanem a pocaklakó, akiről a fényjátékok segítségével készítek különleges és szép képeket. Ezek a képek a kisfiad/kislányod legelső fotói lesznek, vagyis az életed egyik olyan pótolhatatlan időszaka, amelyet érdemes profi fotóssal is megörökíttetni!

…és miért ne tehetnéd ezt éppen anyaszült meztelenül?! Hiszen a természet rendje szerint te magad is nemsokára egy meztelen kisembernek adsz életet!

Kismama akt: kisfiú születik?

A nő, aki a szíve alatt hordja a gyermekét, tudja, hogy semmihez sem fogható érzés a hasában növekedő magzat. Ez az időszak kicsit csak a kettőtöké de az egész családé is. Egy reménnyel teli időszak, amely új korszakot hoz az egész család életébe! Az új korszak kezdetét megörökítő kismama akt napról napra népszerűbb a nők körében, hiszen mindannyian örömmel fényképezzük magunkat, ugyanakkor egyre nagyobb az igény a minőségi, művészi aktfotók iránt!

Kismama aktfotózás: művészi képek kismamákról és pocakjukról

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..